keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Villasukkia pukinkonttiin

Päätin jo edellisenä jouluna aloittavani joulupukin konttiin lähtevät villasukat ja muut käsityöt ajoissa, enkä vain kuukautta aikaisemmin. Lokakuussa sainkin valmiiksi jo suurimman osan, mutta tietenkin viimeisiä kudoin ja virkkasin vielä jouluaaton aattona. Ensi vuonna siis aloitan jo paljon aikaisemmin! Koska pukki on vieraillut kaikkien kodeissa jo, uskallan julkaista muutamia otoksia. 

Ystäväpariskunnalle mätsäävät villasukat Novita 7 veljestä -langasta. Naisten sukissa 48 silmukkaa, miesten sukissa 56 silmukkaa.

Miehen 1,5 vuotiaille veljentytöille villasukat Novita Nalle -langasta.

Miehen veljelle villasukat Novita 7 veljestä -langasta, ympärys 60 silmukkaa.

Miehen veljen vaimokkeelle pitsipalmikkovillasukat Novita 7 veljestä -langasta, ympärys 60 silmukkaa.

Omalle mummolle lyhytvartiset villasukat Novitan 7 veljestä -langasta, ympärys 48 silmukkaa. Papan villasukat valmistuivat viime tipassa, minkä vuoksi niistä ei löydy kuvaa.


Tänä vuonna Novitan 7 veljestä -mallistoon on tullut ihania vanhahtavia värejä, joita on ilo kutoa! Olen kuitenkin huomannut että näitä värejä on yllättävän hankala yhdistellä. Tänä vuonna päädyin stressivapaisiin eli hyvin simppeleihin joululahjasukkiin, jotka valmistuvat lyhyessä ajassa. Nyt kun aikataulut eivät paina päälle, on jälleen mahdollista kokeilla jotan uutta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ...