perjantai 2. helmikuuta 2018

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ja höykkäsin Etelä-Suomessa asuvan ystävänikin projektiin mukaan - mikä sen parempaa kuin yhdessä neulominen? Harmillisesti projekti ei sopinutkaan minulle, ohjeessa itsessään oli paljon virheitä ja vauvan kanssa neuloessa tuli useasti purettuakin työtä. Varressa näin ollen on ainakin yksi kuvio joka on ihan omasta päästä ja jalkapöydän tein lopulta kuvioitta, johon olen kovin tyytyväinen nähtyäni itse kalenterin lopputuloksen. Sukat ovat olleet toisinaan käytössä, näistä tuli hiukka liian isot minun pohkeisiin (yllättävää) joten varsi ei pysy ylhäällä. 

Novita Joulusukkakalenteri 2017 omilla muutoksilla

Kuulin erinäisissä ryhmissä ylistystä Taimitarhan KAL-sukista joita neulottiin samaan aikaan kuin näitä Novitan, joten päästin etsiä mistä hypetys johtuu. Niina Laitinen Designs jakoi Facebookissa suunnittelemaansa joulusukkakalenteriohjetta kahdella eri vaihtoehdolla; kirjoneulesukat tai pitsisukat. Innostuin lopulta aloittamaan kirjoneulesukat äitini (joskus kauan sitten) valitsemilla väreillä, kapeimmalla ohjeella. Tarkoitukseni on antaa nämä äidilleni. 

Valmiit Niina Laitisen suunnittelemat Joulukalenterisukat 2017

Sovituskuva (liian isoissa) jaloissani


KAL neulomisesta innostuneena olen mukana tällä hetkellä neulottavissa Ystävänpäiväsukissa 2018, ohje löytyy Facebookin Taimitarha-ryhmästä tai Niina Laitinen Designs -sivustolta. Taimitarha-ryhmästä löytyy myös edellisten vuosien KAL-neuleohjeet, neulootikkolta ei varmasti tekeminen lopu! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ...