sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Koiran villapaita Novita Isoveli -langasta

Viimeinkin villapaita joka sopii meidän koiralle! Nyt esittelyssä siis villapaita nr. 2, joka on neulottu Novitan Isoveli-langasta, värinä ALE-korista löytynyt ruskea. Ohjeen löydät edellisestä postauksestani villapaidalle joka neulotaan Novita 7 Veljestä -langasta, eikä vaihtaminen Isoveli -lankaankaan ole mahdottomuus. Itse en enää tässä työssä seurannut ohjeita vaan muistelin ulkoa miten villapaita koottiin ja otin useamman mitan koirasta, jotta villapaidasta varmasti tulisi sopiva. Villapaita neulottiin 6 mm pyörö- ja sukkapuikkoja käyttäen, langanmenekki oli aikalailla tasan 3 kerää. 

Valmis villapaita venäjänajokoira-itäsiperianlaikan päällä.


Villapaita edestä.

Palmikkokuviointi luo persoonallisuutta villapaitaan - sekä mielenkiintoa itse tekijälle.

Villapaitaan tein viisi palmikkoa, jotka ovat kuuden silmukan paksuisia.

Resorikauluksen voi aloittaa myöhemmin kuin mitä itse tein ja siitä voi tehdä niin pitkän kuin haluaa. Itselläni kolme kerää loppui juurikin tuohon.

Viimeisenä työhön viimeistellään resorit hihansuihin sekä alareunaan. Resorin pituuden päätät sinä, joten jos villapaita jääkin yllättäen lyhyeksi, voit helposti kompensoida neulomalla pidemmän resorin.

Ja eikun kohti uusia projekteja! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ...