tiistai 20. syyskuuta 2016

DIY Kånken -reppu

Kauan sen ajatuksen ja kankaan marinoimisessa menikin, mutta mikä projekti olisikaan parempi näin loman aloitukseen! Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi piipahdin paikallisessa Eurokankaassa tarkoituksenani ostaa valkoista resoria lastenvaatteisiin, mutta kappas kummaa mukaan tarttui ne viimeiset reppuun tarvittavat tarvikkeet, eli tukihuopaa, tukikangasta, vetoketju, ja puuvillanauha. Päälykankaat olin leikellyt jo muutama kuukausi sitten, joten aloitus oli kohtuu vaivaton. 

Ohje on Villa & Villan blogista bongattua ja viime aikoina paljonkin esillä "diy-käsityömaailmassa". Kangas on Ikeasta (hirvenmetsästyshän alkaa viikonloppuna), nauhat, tukikankaat ja vetoketjut Eurokankaasta, ja metalliset soljet Kärkkäiseltä. Vuorikangas on Anttilan loppuunmyynnistä ostettua Anno-kangasta, joka nyt jää pois esittelystä (ei ihan mieleinen, mutta jotakin piti saada vuoreksi). Pääasia että itse ulospäin näkyvä kuosi miellyttää silmää! 


Diy ("do it yourself") Fjällräven Kånken-repun kopio Ikean hirvikankaasta. 


Neppareita vaille valmis.

Repun takaosa ja rinkat. 
Suosittelen lämpimästä myös muille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ...