tiistai 24. toukokuuta 2016

Kaavatestailua: vauvan haaremihousut

Voi sun vauvanvaatteet! <3 Pieniä, suloisia ja niin nopeita tehdä! (Jos ei oteta huomioon että tällaisella alottelijalla voi mennä pieniinkin housuihin peräti pari tuntia kaavoineen, ompeluineen ja purkauksineen.) Kaavan kyseisiin haaremihousuihin pongasin Eilen tein -blogista, jossa maailman suloisimmalle vauvalle on ommeltu keltaisesta vinoraidasta niin haaremihousut kuin haalarikin. 

Tässä minun versioni haaremihousuista (noin) koossa 68. Resori ja kangas ostettu Ottobren liikkeestä, ja päätyivät housuihin paremman puutteessa. Kuviolliset housut sopivat hyvin yksiväristen paitojen ja bodien kanssa. Koko komeus on ommeltu saumurilla, mikä pistää miettimään missä ompelujärjestyksessä housut kannattaa ommella, saumurilla kun ei oikein tuollaisia pieniä lahkeensuita saa renkaana ommeltua. 


Puhelimella näpsäisty pikakuva valmiista haaremihousuista.


Voi kun saumurin langanvaihto olisi yhtä helppoa kuin ompelukoneen, omaksi heukkoudeksi tuntuu jäävän langanvaihdon laiskuus. Nämäkin mustat resorit on laiskuutta ommeltu valkoisella, hyi minua. Kyllä minä vielä opettelen. Mieleni halajaisi ommella itselleni vaatteita, mutta valitettavasti budjetti ei salli uusien kankaiden ostamista, joten nyt käytetään varastojen jämiä vauvanvaatekokeiluihin. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ...