tiistai 16. kesäkuuta 2015

Virkattu säilytyskori eteiseen

Virkkasin parissa tunnissa säilytyskorin ohuesta ontelokuteesta ja se löysi paikkansa eteisestä koirantarvikkeiden säilyttäjänä. Nyt korissa asustavat tossut, hihnat, kaulapannat, kakkapussit ja herkkupalat, eivätkä ne loju ympäriinsä siellä sun täällä. Virkkasin koriin rinkan, jotta koria pystyy säilyttämään naulakossa ja tynnyrimäinen muoto syntyi ajatuksesta, että koria pystyisi tarpeen mukaan pitämään myös kenkätelineen päällä. 





Koreja on helppo virkata ja niihin löytyy netistä paljon ohjeita. Tähän koriin en varsinaisesti käyttänyt ohjetta, vaan sovelsin omasta päästä. Joka kerta oppii uutta, ja nyt tämän päivän älynväläys tapahtui kun tajusin kaikkien virkanneen koreja "sisältäpäin" jotta ulkopuolelle tulisi tuollainen kaunis kuosi, kun itse olen yleensä virkannut niitä "ulkoapäin" jolloin ulkokuoresta on tullut raidallinen kuten kuvassa nyt sisäpuolella näkyy. :) Seuraavaksi täytyy ostaa paksumpaa ontelokudetta ja katsoa millaisia ihmeitä siitä saa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KAL Joulusukkakalenteri 2017

Törmäsin ensimmäistä kertaa sosiaalisessa mediassa knit-a-long (KAL) projektin Novitan joulusukkakalenterin muodossa. Innostuin valtavasti ...